Team

11 Resultaten / Pagina 1 van 2

Achtergrond

Dj

Gert Graafsma

ARL Alle Remmen Los hoe het begon in 1987 in Nijmegen Het begon allemaal op een zaterdagochtend in een Cafe in de Lange Hezelstraat in Nijmegen Van af dit moment gaat alles supersnel ik starte eerst met een radioprogamma genaamd Tuttel met heel veel onzin en geknipte reclame’s maar dit was de aanzet tot meer en dit werd het progamma Alle Remmen Los, De eerste uitzendingen van Alle Remmen Los verliepen moeizaam maar je merkte wel dat er veel belangstelling was voor het format. • Hier na ging het snel met Alle Remmen Los en het programma was ongekend populair. Ook Alle Remmen Los groeide mee in het uitzendgeweld en werd een radioshow met veel verzoekplaten en spelletjes zoals wie kent nijmegen. Alle Remmen Los bestaat nog steeds en ook de combinatie met DJ Gert Graafsma is nog steeds niks aan veranderd en is tegenwoordig wereldwijd te beluisteren op Radio Muziekstad

Dj

Wilfred Vermeer

Al sinds mijn jeugd besmet met het radio virus deze is ontstaan na een bezoek aan een grote Nijmeegse piraat die bezig was met hun laatste uitzendingen. Na vele vlieguren thuis oefenen met de stereotoren uiteindelijk de stap gewaagd en de mooie tijd van de etherpiraten mogen meemaken in Nijmegen vanaf begin jaren 90. Door de actie Etherflits begin jaren 2000 was het piraatgebeuren helaas voorbij en dacht zelf eigenlijk niet meer te draaien. Maar daar was toen het internet en toen ging er een hele nieuwe wereld open en ging het zelfs legaal en hier ook weer bij diversen stations mijn kunsten mogen vertonen. Via via ben ik in contact gekomen met Radio Muziekstad waar ik nu het programma Rood Wit Blauw mag presenteren met een fantastisch groep mensen die elke dag allemaal hun steentje bijdrage zowel voor als achter de schermen.

Dj

Marco de Keijzer

Naam: Marco de Keijzer Woonplaats: Halsteren Muziek is mijn passie!! Al op jonge leeftijd was ik aan het experimenteren met verschillende soorten zendertjes op de radio.( van een babyfoon t/m een 5 watt stentorzender.) Ik vond het toen al geweldig om voor andere mensen programma’s te mogen maken via de radio. En ook het bereik werd steeds groter. Helaas halverwege de jaren 80 was er een landelijke schoonmaakactie van de RCD (radiocontroledienst) waardoor ook ik uit de ether werd gehaald. Op dat moment was ik ook al samen met mijn vader begonnen met een eigen drive in discotheek met het verzorgen van feesten, bruiloften en partijen. Dit hebben we samen bijna 25 jaar gedaan. Helaas door privé omstandigheden ben ik hiermee gestopt. In 2020 ben ik benadert of internet radio niet iets voor mij was. Ik wilde nl. mijn hobby muziek weer op gaan pakken dus dat kwam eigenlijk wel goed uit. Begin 2021 ben ik toen vervolgens gestart op internetradio. In september van dat jaar had ik er een pauze ingelast vanwege groot onderhoud aan het apparatuur. In die periode ben ik benadert door Gert Graafsma. Ze zochten nl. nog dj’s voor Radio Muziekstad. He toeval treft dat ik deze zender zelf ook al had ontdekt en vond hun format echt geweldig!! De zender sprak mijn gelijk aan en hoe mooi is het dan om door hun gevraagd te worden hiervoor!! Na het opsturen van een demo is het allemaal heel snel gegaan. Voor mij was het echt een droom die werkelijkheid werd. En zo was ik op vrijdag 5 november voor het eerst te horen op Radio Muziekstad met Het Feestcafe. En wat ik ook belangrijk vind ik voel me helemaal thuis bij dit geweldig team van radiomakers. En zo zal ik  binnenkort nog een nieuw programma gaan presenteren: De Keijzer draait ze door. Ik ben echt trots op Radio Muziekstad en ik hoop dat we nog mooie stappen mogen gaan maken in de toekomst en dat de luisteraars nog lang mogen genieten van dit uniek radiostation!

Dj

Ronnie Vermegen

Halverwege de jaren 80 begon bij mij het welbekende radiovirus. Het begon allemaal in Nijmegen waar ik bij verschillende radiostations heb gedraaid in die tijd. Ik zal je de hele radiogeschiedenis besparen maar ik zou er zo een boek over kunnen schrijven. Tot op de dag van vandaag maak ik nog steeds radioprogramma’s bij o.a. Radio Muziekstad. Naast radioprogramma’s vind ik het ook leuk om jingles te produceren. Bij Radio Muziekstad kan ik me hierin helemaal uitleven.

informatie

Radio Muziekstad via DAB+

Muziekstad Omroep Stichting

KvK-nummer 78352509

privacybeleid

luister via onze APP's

DOWNLOAD NU GRATIS DE APP

0%
×

WhatsApp Chat

× Radio Muziekstad